LLEGEIXI’S ATENTAMENT ELS TERMES I CONDICIONS

 

Per tal de poder beneficiar-se de les prestacions del Càmping Joncar Mar, preguem que es llegeixi detingudament les nostres condicions generals. El fet de reservar una estada al càmping implica adhesió completa a aquestes condicions.

 

1.CONDICIONS DE RESERVA

1.1. No guardem ni parcel·les ni allotjaments concrets. En arribar se’ls indicarà quina té assignada.

1.2. El titular de la reserva ha de ser major d’edat i els menors han d’anar sempre acompanyats dels pares o tutors legals.

1.3. Per sol·licitar una reserva de grup cal contactar prèviament amb Càmping Joncar Mar a través del correu electrònic. Camping Joncar Mar es reserva el dret d’examinar la sol·licitud abans de confirmar la reserva.

1.4. La reserva és personal i no es pot transferir sense autorització prèvia.

1.5. Si voleu modificar el nom de la factura per un altre titular o nom d’empresa, preguem que es comuniqui en el moment de fer la reserva.

1.6. El client podrà sol·licitar canvis a la reserva mitjançant la sol·licitud per escrit al correu electrònic del càmping (info@campingjoncarmar.com). Aquesta serà atesa en funció de la disponibilitat i de les possibilitats del càmping. En l’absència de canvis, el client haurà d’efectuar la seva estada d’acord amb les condicions inicials de la reserva o anul·lar-la d’acord amb les condicions de cancel·lació.

1.7. Per poder cancel·lar una reserva, ha de ser informat per escrit a través del correu electrònic del càmping pel titular de la reserva. No s’accepten cancel·lacions per telèfon.

1.8. Si l’allotjament no és ocupat pel titular de la reserva dins de les 24h següents a la data de contractació sense avís previ, el contracte quedarà anul·lat automàticament, cosa que comportarà la pèrdua de l’import abonat. Càmping Joncar Mar es reserva el dret de tornar a contractar l’allotjament.

1.9. Si marxen abans del previst a la reserva, se’ls cobrarà l’estada més el dipòsit. L’entrada al càmping amb demora o la sortida anticipada, per causes no imputables al càmping, no poden donar lloc a cap mena de devolució.

1.10. En cas de cancel·lació per causes imputables al Càmping Joncar Mar, l’estada serà totalment reemborsada. No obstant, aquesta cancel·lació no podrà donar lloc al pagament de danys i perjudicis. No donarà dret a cap reemborsament de cancel·lació de l’estada per causes de força major.

1.11. Camping Joncar Mar es reserva el dret de rectificar possibles tarifes errònies cobrades al client ocasionades per algun error del sistema de reserva en línia. En aquest cas, Càmping Joncar Mar notificarà en un termini màxim de 48 hores l’error, donant alternatives al client d’acollir-se als ajustaments correctes o d’anul·lar la reserva efectuada sense càrrec per al client.

2.POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

2.1. Si cancela la reserva  30 dies abans del dia d’entrada, es torna el 100% de l’acompte pagat.

2.2. Si cancel·la entre 16 i 29 dies abans de la data d’entrada, es torna el 50% de l’acompte pagat.

2.3. Si cancel·la 15 dies abans de l’arribada, es perd el total del dipòsit pagat.

3.CONDICIONS DE PAGAMENT

 

3.1.PARCEL·LES

3.1.1.Per formalitzar la reserva, el dipòsit a pagar és de 100,00€ o, si la reserva és de menor quantitat, la seva totalitat (menys la taxa turística). Aquest import es pot abonar mitjançant targeta o transferència bancària.

3.1.2.No acceptem xecs.

3.1.3.El procés de reserva finalitza amb la confirmació per part del càmping, per correu electrònic, un cop rebut el dipòsit de reserva. Les reserves només vincules a Càmping Joncar Mar si aquest les accepta, en funció de la disponibilitat i de manera general, de totes les circumstàncies que puguin perjudicar l’execució de reserva efectuada.

3.1.4.En el moment de la seva arribada, check-in, cal presentar a recepció el DNI o passaport original del titular de la reserva i acompanyants. És responsabilitat del titular registrar totes les persones que l’acompanyen.

3.1.5.L’estada ha de ser abonada completament al moment de la inscripció. El pagament es podrà fer en efectiu o targeta bancària.

 

3.2.ALLOTJAMENTS

3.2.1.Per formalitzar la reserva cal abonar el 30% de l’import total de l’estada. Aquest import es pot abonar mitjançant targeta o transferència bancària. 

3.2.2.No acceptem xecs.

3.2.3.El procés de reserva finalitza amb la confirmació per part del càmping, per correu electrònic, un cop rebut el dipòsit de reserva. Les reserves només vincules a Càmping Joncar Mar si aquest les accepta, en funció de la disponibilitat i de manera general, de totes les circumstàncies que puguin perjudicar l’execució de reserva efectuada.

3.2.4.En el moment de la seva arribada, check-in, cal presentar a recepció el DNI o passaport original del titular de la reserva i acompanyants. És responsabilitat del titular registrar totes les persones que l’acompanyen.

3.2.5.L’estada ha de ser abonada completament al moment de la inscripció. El pagament es podrà fer en efectiu o targeta bancària.

3.2.6.Abonament garantia.

  • S’han de pagar 200,00€ per allotjament.
  • Es tornarà a la sortida, prèviament es farà la revisió de l’allotjament.
  • En cas de desperfectes i/o manca de neteja, es facturarà el que correspongui.

3.2.7.L’incompliment de la normativa interna del càmping comportarà l’expulsió i la pèrdua de la garantia.

4.CONDICIONS DE PARCEL·LES I ALLOTJAMENTS

 

4.1.PARCEL·LES

4.1.1.El preu de la parcel·la no és fix, varia segons la quantitat de persones, caravanes, autocaravanes, remolc, etc.

4.1.2.No acceptem xecs.

4.1.3.No s’aplica tarifa ACSI, ADAC, etc.

4.1.4.Si la seva autocaravana, caravana, o tenda supera la longitud de 7,50 metres, s’haurà de comunicar amb antelació.

4.1.5.Si porten un remolc amb cotxe o moto a part, ha de ser comunicat i abonat abans de l’arribada.

4.1.6.Les instal·lacions de campament s’han de col·locar d’acord amb les instruccions del càmping.

4.1.7.A la zona de càmping s’admeten gossos, excepte aquelles races que són considerades com a perilloses. Els gossos sempre han d’anar lligats i és responsabilitat del titular el bon comportament. Per allotjar-vos amb un gos caldrà pagar un suplement. Tots els gossos que acompanyen els propietaris durant la seva estada han d’estar inscrits a recepció.

4.1.8.L’hora d’arribada és a partir de les 12h i l’hora de sortida és abans de les 12h. En cas de sortida més tard de l’hora límit indicada, es pot facturar un dia addicional segons els preus vigents de la nit.

4.1.9.La recepció del càmping està oberta fins a les 21h, si preveu que la seva arribada serà posterior a aquesta hora, ho haurà de comunicar com més aviat millor al càmping. Se’ls indicarà el procés de check-in.

4.1.10.Queda totalment prohibit portar convidats sense permís de recepció.

4.1.11.La direcció no es responsabilitza dels objectes o valors que no hagin estat dipositats a les caixes de seguretat del càmping. El càmping declina qualsevol mena de responsabilitat en cas d’incidència relacionada amb la responsabilitat civil del campista. Tots els clients han d’acceptar el reglament intern. Cada titular és responsable de les molèsties i perjudicis causats per les persones i/o gossos que els acompanyen o si vénen al càmping a visitar-los.

4.1.12.Prohibida l’entrada i la sortida de vehicles de 24h a 08h del matí.

4.1.13.No s’admeten grups de només menors de 18 anys.

4.1.14.No acceptem grups sense reserva abans d’arribar.

4.1.15.Si us plau, dipositi les escombraries als contenidors que trobaran a l’exterior del càmping.

4.1.16.No es pot fer cap mena de soroll a partir de les 23h.

 

4.2.ALLOTJAMENTS

4.2.1.La capacitat dels allotjaments és de 1 a 5 persones com a màxim, depenent de l’allotjament reservat. Camping Joncar Mar es reserva el dret de denegar l’accés al càmping a grups o famílies que es presentin amb un nombre superior a la capacitat de l’allotjament llogat.

4.2.2.No acceptem xecs.

4.2.3.Està totalment prohibit fumar dins dels allotjaments.

4.2.4.Els allotjaments estan totalment equipats.

4.2.5.No s’inclouen tovalloles. Es poden llogar per 3€/pack a recepció.

4.2.6.Les tendes no estan autoritzades a les zones dels allotjaments.

4.2.7.No s’accepten animals de companyia als allotjaments, excepte als Mobilhomes amb previ avís. Per allotjar-vos amb un gos caldrà pagar un suplement. Tots els gossos que acompanyen els propietaris durant la seva estada han d’estar inscrits a recepció.

4.2.8.L’hora d’arribada és a partir de les 17h i l’hora de sortida és abans de les 10h. En cas de sortida més tard de l’hora límit indicada, es pot facturar un dia addicional segons els preus vigents de la nit.

4.2.9.La recepció del càmping està oberta fins a les 21h, si preveu que la seva arribada serà posterior a aquesta hora, ho haurà de comunicar com més aviat millor al càmping. Se’ls indicarà el procés de check-in.

4.2.10.Queda totalment prohibit portar convidats sense permís de recepció.

4.2.11.La direcció no es responsabilitza dels objectes o valors que no hagin estat dipositats a les caixes de seguretat del càmping. El càmping declina qualsevol mena de responsabilitat en cas d’incidència relacionada amb la responsabilitat civil del campista. Tots els clients han d’acceptar el reglament intern. Cada titular és responsable de les molèsties i perjudicis causats per les persones i/o gossos que els acompanyen o si vénen al càmping a visitar-los.

4.2.12.Prohibida l’entrada i la sortida de vehicles de 24h a 08h del matí.

4.2.13.No s’admeten grups de només menors de 18 anys.

4.2.14.No acceptem grups sense reserva abans d’arribar.

4.2.15.Si us plau, dipositi les escombraries als contenidors que trobaran a l’exterior del càmping.

4.2.16.No es pot fer cap mena de soroll a partir de les 23h.

4.2.17.No deixar res dins de la nevera i congelador.

4.2.18.Si us plau, a la sortida dipositin la clau de l’allotjament i el comandament de la TV a recepció. Han de deixar l’allotjament com l’han trobat a l’entrar, en cas contrari cal pagar la neteja (100€).

5.TARIFES I IMPOSTOS MUNICIPALS D’ESTADA

5.1. Els imports estan indicats a Euros (€) amb IVA inclòs.

5.2. L’import de l’impost municipal d’estada és de 0,66 € per persona de més de 16 anys i nit, amb un màxim de 7 nits.

5.3. Si per llei aquest impost es veiés modificat s’aplicarà la nova llei vigent.

PISCINA

La piscina del càmping està oberta del 09h a 21h. 

Desprès de les 21h està prohibit utilitzar la piscina. 

Prohibida l’entrada d’animals al recinte de la piscina.

No es pot fumar dins de tot el recinte de la piscina.

No es pot jugar a la pilota.

No s’admeten inflables.

La piscina es d’ús exclusiu dels clients del càmping.

WIFI

Es pot utilitzar WiFi a tot el càmping.

No cal utilitzar les hores de WiFi de cop, només compta quan vostè està connectat.

WiFi gratuït per als allotjaments.

SPA & WELLNESS

Al càmping disposem d’un Spa & Wellness per a tothom.

L’Spa & Wellness disposa d’un Jaccuzzi (tancat temporalment), un Hammam i una cabina de massatges.

Les reserves han de ser fetes a la recepció o trucant per telèfon al 0034 972 25 67 02.

El Jacuzzi i el Hammam són privats. Aforament màxim de 4 persones.

Els nens i els adolescents menors de 18 anys no poden entrar a l’Spa & Wellness sense companyia d’un adult.

LLOGUER BARBACOA I NEVERA

Al nostre càmping està permès realitzar barbacoes.

Disposem del servei de lloguer de barbacoes.

Els nostres clients poden reservar una nevera (gran o petita) durant la seva estada.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres vial e-mail o telèfon per a més informació.