Parcel·les

Parcel·les assolellades i seleccionades estratègicament perquè tinguin abundant ombra, molt a prop de la platja

Reservar

Per què venir al Càmping Joncar Mar?

Una zona encantadora i assolellada al costat de la platja Parcel·les ideals en un ambient natural, en un espai creat per a aquells visitants que vulguin gaudir de la proximitat de la platja i de la brisa marina.

Parcel·les de càmping a Roses

Parcel·les de càmping Joncar Mar. Les nostres parcel·les amb sòl de terra estan seleccionades estratègicament perquè tinguin abundant ombra i amb possibilitat de servei WI-FI a tot el càmping. Parcel·les ideals en un ambient natural, en un espai creat per a aquells visitants que vulguin gaudir de la proximitat de la platja i de la brisa marina del Mediterrani.
El Càmping Joncar Mar disposa de totes les instal·lacions i equipaments necessaris perquè la seva estada amb nosaltres li resulti còmoda. El nostre objectiu és que gaudeixi el millor possible les seves vacances. Disposem de Piscina, Restaurant, Supermercat  y Wellness & Spa. Les nostres Parcel·les de càmping a Roses, Girona, estan disponibles tot l’any ja que no tanquem.

Serveis en Parcel·les de càmping Joncar Mar

En primer lloc tenim el servei Wellness & Spa, on tens Piscina hidromassatge Jacuzzi, Sauna de vapor i Hammam. Possibilitat de 30 minuts o 1 hora en sessió privada. Massatges de diferents tractaments… També tenim una piscina amb zona de solarium al costat del nostre Bar/Restaurant. Al Restaurant del càmping podreu tastar els nostres productes locals. Per una altra banda, tenim el Supermercat on també trobareu el que necessiteu: pa i bolleria, productes frescos, begudes, premsa, revistes… Vine ja i gaudeix de les millors Parcel·les del Càmping Joncar Mar a Roses, Girona, un càmping molt a prop de la platja. Tens una autocaravana? entra aquí i informa’t.

Si vols pots consultar les Ofertes disponibles que fem a cada temporada de l’any.  No deixis de llegir les nostres notícies, sempre expliquem coses d’interès del càmping i de la zona i si teniu algun dubte, per últim, no deixeu de visitar la nostra pàgina de Preguntes Freqüents.

Característiques:

- Sòl de terra
- Electricitat 6A
- Molta ombra
- S’admeten animals no perillosos
- S’admeten tota mena d’animals degudament lligats .

Hora d’entrada: 12.00 h. - Hora de sortida:12.00 h

Reservar

Diversió i relax a la Costa Brava de Girona