Protocols Covid-19

En el context actual, causat per COVID-19, requereix l’establiment de protocols perquè la seva estada a les nostres instal·lacions no augmenti el risc de contagi comunitari, així com establir les mesures necessàries per als treballadors.

Si us plau, llegeixi atentament aquest document, ja que recull les recomanacions que ha d’implantar el càmping per minimitzar els riscos higiènics-sanitaris causats pel virus COVID-19, sense perjudici de la legislació vigent, i que ha de ser complert durant la seva estada a les nostres instal·lacions.

En accedir a les nostres instal·lacions, vostè accepta expressament el seu compliment, així com les normes de seguretat que se li informarà abans de l’inici de la visita

 

Què és COVID-19?

Vostè probablement ja sap que COVID-19 és una malaltia, causada per coronavirus SARS-COV-2, un virus detectat per primera vegada al desembre de 2019. Els símptomes més comuns causats per la malaltia són febre, tos i sensació de poca respiració. Altres símptomes poden incloure: cansament, dolor, degoteig de nas, mal de coll, mal de cap, diarrea, pèrdua de sentit de l’olfacte o gust.

 

ENS PREOCUPEM PER TU I ELS TEUS.

La nostra principal preocupació no és incrementar el risc de contagi i per a això hem posat en marxa mesures de protecció necessàries, tant per a vostè com per al seu i per als treballadors del càmping.

Per a l’elaboració d’aquest document s’han tingut en compte les directrius establertes pel Ministeri de Sanitat del govern d’Espanya així com l’ICTE (Institut espanyol de qualitat turística) amb la finalitat d’oferir-li les millors pràctiques en el servei, instal·lacions i personal per fer front al virus.

S’han assignat recursos humans i materials (equips de prevenció individuals, màscares, màscares, guants, gel Hidroalcohòlic, pantalles), així com protocols d’actuació en cas que qualsevol empleat o client mostri qualsevol simptomatologia compatible amb COVID-19.

El nostre personal ha estat testat segons els criteris de salut establerts per les autoritats competents havent resultat en condicions per a la seva feina.

 

A TENIR EN COMPTE EN L’ESTADA DEL CAMÍ CORRECTE

En primer lloc, respecteu i compliu les indicacions sobre la senyalització distribuïda en les nostres instal·lacions i seguiu les instruccions que es recullen en aquest document i les del nostre personal.

Per tal d’evitar-li en alguns moments guardar torn per ser atès, seguiu aquestes indicacions:

A l’arribar al càmping pot dirigir una sola persona a recepció per fer el check-in portant amb si la documentació del seu / s acompanyant / s, si fos el cas.

Si el personal de recepció està ocupat, preguem esperi el seu torn, respectant la distància de seguretat recomanada per l’OMS (1,5 metres) i tan aviat com sigui possible serà atès.

En la mesura que sigui possible, cal fer els pagaments amb targeta contactless. Si el pagament es fa per targeta, no serà gestionat per l’empleat en cap moment. Després de cada ús el datàfon és desinfectat.

Per garantir la seva seguretat hem eliminat dels nostres comptadors qualsevol fullet informatiu de les nostres instal·lacions, excursions, recomanacions, etc… Així que si vostè està interessat en aconseguir qualsevol es pot demanar a la recepcionista.

 

QUINES MESURES PREVENTIVES HAS DE PRENDRE PER EVITAR CONTAGIONS:

 • Eviteu felicitar amb el contacte físic, incloent la sacsejada de mans, tant del personal com d’altres clients.
 • Rebutgi qualsevol residu d’higiene personal-especialment mocadors d’un sol ús-immediatament a contenidors o recipients. MAI a terra ni fora de les papereres.
 • Utilitzi els contenidors d’escombraries amb la tapa oberta que trobarà distribuïts pel càmping. Aquests seran constantment buidats i netejats per evitar contactes. Els contenidors de reciclatge selectiu es localitzen a l’exterior de càmping.
 • Rentar-se les mans a fons sovint, especialment després d’esternuts, tos o tocar superfícies potencialment contaminades, seguint les recomanacions de l’OMS. En els banys trobarà dosificadors de sabó.
 • Utilitza els dispensadors de solució hidroalcohòlica que trobaràs a les diferents instal·lacions del càmping.
 • Respecta la distància de seguretat (1,5 metres) i evita les multituds.
 • Recomanem l’ús de calçat adequat per a dutxes.
 • En els mòduls de vàter, per a l’ús de lavabos, aigüeres, dutxes i urinaris, espereu el vostre torn mantenint la distància de seguretat i no es queden dins d’elles mentre esteu ocupats. Observeu els senyals d’indicadors.
 • A la piscina, respecti la capacitat màxima que estarà indicat amb una senyalització el en paviment.

 

PER LA NOSTRA PART…

Com s’ha assenyalat anteriorment, estem implementant les pautes establertes pels òrgans competents i el nostre personal, en funció del seu treball, té, entre altres coses,:

 • Formació específica basada en: ús d’equips, ús de productes de neteja i desinfecció (tant personalment com en les tasques del seu treball) i plans de manteniment preventiu.
 • Material: màscares, guants, ulleres de protecció integrals.

Us desitgem una feliç estada i estarem encantats d’ajudar-vos en tot el que puguem ser d’ús.