Serveis per a autocaravanes al càmping: el que has de saber

Si estàs en la recerca d’una àrea d’autocaravanes a Costa Brava, aquesta és la guia ideal. Per a ningú és un secret que les autocaravanes s’han convertit en un dels millors mitjans de transport per passar unes vacances en família. Llavors, et convidem a prestar atenció a tots els detalls que tenim per a tu.

La millor àrea d’autocaravanes a Roses

Una àrea d’autocaravanes a Costa Brava és una de les millors ubicacions per passar moments inigualables. De fet, les seves atraccions són inigualables, fent que tota la família gaudeixi al màxim. Perquè les vacances siguin fabuloses, no cal fer una ruta a nivell mundial.

Gaudir d’un petit viatge amb camping-car és una experiència gratificant. Si vols pernoctar amb autocaravana a Roses, aquesta alternativa és perfecta i mai farà que et penedeixis.

Tingues en compte els següents detalls que de segur et convencen a visitar-nos el més ràpid possible.

La millor ubicació

La localització del nostre pàrquing d’autocaravanes a Costa Brava és immillorable, ja que està completament a prop de la platja. Només a uns 50 metres de distància et podràs delectar en una bella vista marina. És una platja que es caracteritza per la seva gran bellesa i una sorra realment fina.

D’altra banda, imagina les seves palmeres i el bell cel, a l’igual que el so de les onades de la mar. Sense cap dubte, és un lloc de gran bellesa per fer càmping amb la família o amics. Així mateix, tot està dins de la població de Roses, on trigaràs simplement un minut caminant des del centre per arribar.

Instal·lacions i serveis

Joncar Mar està situat en un paratge preciós dins de la localitat de Roses. El seu terreny és pla, amb ombra abundant, perquè gaudeixis dels millors serveis que oferim.

El nostre càmping compta amb els serveis i instal·lacions necessaris perquè l’estada sigui totalment còmoda. El propòsit és que les vacances siguin inoblidables, gaudint de la natura en la seva totalitat. En realitat, no trobaràs res a faltar.

D’altra banda, brindem serveis complerts en dutxa i higiene personal.

El millor allotjament

Els nostres serveis d’autocaravanes al càmping atorguen un allotjament ideal. D’aquesta manera, tot s’adaptarà a les teves necessitats i la dels teus acompanyants, perquè els dies es converteixin en espectaculars. L’objectiu de Joncar Mar és que els seus visitants quedin completament satisfets, i tu no ets l’excepció.

Reservar

Aparcament autocaravanes Costa Brava / Roses sense riscos de Covid-19

Estem vivint una època molt crítica, on el coronavirus ha impedit que la família gaudeixi del turisme. No obstant això, si desitges fer nit en autocaravana a Costa Brava, no hi ha cap inconvenient. Preparem les nostres instal·lacions per mantenir el major sanejament possible.

Per tant, hem elaborat un protocol de seguretat per evitar el risc de contagi comunitari. Al mateix temps, tots els nostres treballadors disposen de les mesures necessàries perquè la teva estada sigui totalment saludable. D’aquesta manera, les vacances no seran afectades negativament per la propagació del coronavirus.

Per què visitar l’àrea d’autocaravanes a Roses?

Hi ha diversos llocs al país on es poden gaudir de serveis d’autocaravanes. Ara bé, les nostres instal·lacions són sensacionals, resultant molt més atractives que altres opcions. És possible que et preguntis per què triar a nosaltres en lloc de qualsevol altra empresa.

Doncs bé, primerament destaquem la nostra excel·lent ubicació, tal com ja hem esmentat anteriorment. D’altra banda, disposem de serveis perquè la visita sigui el més agradable possible. Des de supermercat fins a restaurant, recordant les activitats per als petits de la casa.

Vigilància i seguretat

Totes les teves pertinences estaran protegides de la forma més segura possible. Tenim un personal de vigilància totalment capacitat per evitar robatoris i accidents. De la mateixa manera, les nostres autocaravanes són impenetrables des de l’exterior, llevat que es comptin amb les claus.

Aquests són aspectes fonamentals a l’hora de pernoctar en autocaravana a Costa Brava /Roses. Podràs passar la nit sense cap temor per a tu ni els membres de la teva família.

La millor recepció

Tots els nostres clients gaudiran d’una recepció propera i de qualitat. Volem buscar el benestar dels nostres visitants, de manera que se sentin com a una segona llar. A més, brindem atenció a client durant 12 hores al dia per atendre qualsevol inquietud que tinguis.

Parcel·les amb ombra

Un dels principals criteris a l’hora de triar un lloc per fer pàrquing d’autocaravanes a Roses és la comoditat. I aquesta és una de les característiques principals de les nostres parcel·les, ja que disposen d’una ombra exquisida per passar el dia. Així no vas a patir de cremades innecessàries pels raigs de sol.

Preus accessibles

La nostra àrea d’autocaravanes a Roses té un preu completament accessible. Et orprendràs de l’econòmic que resulta passar unes vacances amb la família en un càmping-car. Igualment, els preus són encara molt més reduïts en temporada baixa.

No volem que les vacances siguin possibles només per a un grup determinat de persones. En realitat, el nostre desig és que qualsevol família tingui l’oportunitat de viure dies de somni.

Obert tot l’any

La nostra àrea d’autocaravanes a la Costa Brava està oberta tots els dies de l’any. I és que cada família tindrà necessitats diferents i dies lliures diferents. Per tant, la nostra meta és estar disponibles per a tu just quan ho necessitis.

Ni tan sols la pandèmia del coronavirus ha impedit que seguim oferint els nostres serveis. Per descomptat, s’han de prendre les mesures de seguretat necessàries per evitar el contagi.

Gaudeix del pàrquing autocaravanes a Roses 

Els nostres serveis per autocaravanes al càmping són inigualables i et faran viure moments molt grats. En definitiva, si vols que les vacances en família siguin inoblidables, el càmping amb autocaravanes és de les millors opcions.

Contacta amb nosaltres i amb molt de gust et podrem ajudar.

Reservar