Reportatge Càmping Joncar Mar al Diari de Girona

Així és el càmping situat en un racó emblemàtic de la Costa Brava que obre tot l’any

El Càmping Joncar Mar de Roses ofereix diferents tipus d’allotjament i té una àrea d’autocaravanes amb tots els serveis

“Anar de càmping és una de les millors experiències a l’hora de fer turisme. Naturalesa, activitats per a tota la família, espais ‘pet friendly’ per gaudir amb el pelut de la casa i una forma meravellosa d’establir vincles i conèixer a més gent. Moltes vegades, l’arribada de la tardor suposa el final de la temporada de càmping. Però, cada vegada més, l’oferta d’allotjaments que obren tot l’any creix.

La Costa Brava és un dels indrets millor valorats i més cercats pels campistes amb 2,5 milions de pernoctacions, segons l’última Enquesta d’ocupació a allotjaments extrahotelers de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Les seves platges i cales, l’oferta d’oci i gastronomia, els entorns naturals, la tranquil·litat i els seus pobles plens d’història i d’encant, converteixen la Costa Brava en la millor opció per desconnectar de la rutina.

Roses, un dels municipis més emblemàtics de l’Empordà, hi ha un càmping que obre tot l’any i que ofereix una gran varietat d’allotjaments i serveis als seus visitants: el Càmping Joncar Mar, un espai situat a tan sols 50 metres de la platja i al bell mig de la localitat. Vols saber més sobre aquest càmping? T’ho expliquem en aquest article.”

Verure el reportatge sencer aqui