LA MÀGIA DEL CARNAVAL DE ROSES

“Ara arriba el carnestoltes, tots sortim a passejar,
ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar!”

Ha arribat l’època més divertida, alegre i creativa de l’any! Tens ganes de viure el Carnaval? Una experiència única que no et pots perdre!! Vine a conèixer la màgia i secrets del Carnaval de Roses!

carnaval-roses-camping-joncar-marEl CÀMPING JONCAR MAR et convida a passar uns dies inoblidables en família o amics al poble de Roses. T’agradaria viure el Carnaval Rosinc des d’un Bungalow, Mobil-Home, Apartament o Autocaravana? A Joncar Mar hem preparat les nostres instal·lacions per a tu. Tot està llest per acollir-vos i compartir amb vosaltres una experiència única i memorable.

El poble de Roses celebrarà l’arribada de l’esperat Carnaval aquest dijous 23 de febrer. Es donarà la benvinguda a Sa Majestat el Rei de Carnestoltes, a càrrec de la banda de percussió d’Ociart. Tots disfressats donarem peu a l’inici de la festa més esperada de l’any.

El divendres la disbauxa començarà a les 21 hores del vespre amb una rua de disfresses i carrosses que tindrà el seu inici a l’avinguda de Rhode. Un cop acabat el seguici, l’orquestra Maribel i Mitjanit organitzen un ball a l’envelat de la plaça Federic Rahola, i finalment una discomòbil de disfresses us espera al Pavelló Municipal.
El primer dia de cap del cap de setmana, estarà ple de sorpreses! A les 16 hores estem tots citats a l’avinguda de Rhode. Es dedicarà la passada als més petits! Passada de disfresses i discomòbil infantil. Per als més grans, a les 22 hores es prepararà un ball amb l’orquestra Si fa Sol, discomòbil al Pavelló Municipal i concert d’Hotel Cochambre a l’envelat de la plaça Federic Rahola. Us ho perdreu?
El carnaval no s’acaba! El diumenge 23 de febrer ens trobarem tots a les 12 del migdia per a la passada de petits i grans. Passejarem tots junts prop del mar lluint les nostres disfresses.

carnaval-roses-camping-joncar-marMaravella ens prepararà un ball a les 18h a la plaça Federic Rahola i a les 19 hores tindrà lloc el lliurement dels premis del concurs de colles de Carnaval i la proclamació dels Reis i Reines del Carnaval 2018. Qui seran els guanyadors?

Que no pari la festa! Al vespre ens trobarem al Pavelló Municipal amb la discomòbil Gres-k Planet a les 22 hores. Tots a moure l’esquelet!!
I per acabar amb la panxa ben plena i contenta. El dilluns tenim arrossada popular al Pavelló Municipal d’Esports. Finalitzarem el Carnaval de Roses amb un seguici mortuori del difunt Rei Carnestoltes, enterrament de la sardina i espectacle pirotècnic. Farem una lectura del testament del difunt Rei del Carnaval a càrrec de La Minúscula Teatre i ball amb l’orquestra Titanium. Quin final tant espectacular ens espera!!
Preparats per a viure el millor Carnestoltes de les vostres vides? Al Càmping Joncar Mar és possible!! Us esperem a tots amb els braços oberts!

T’agradaria viure el Carnaval de Roses en un Bungalow? Mobil-Home? Apartament? Autocaravana?

Fes la teva reserva a:

Reservar ara